Kalender

Juletur for junior og trop

Dato: 
Fre, 28.11.2014 19:15 - Søn, 30.11.2014 11:11

Prisen for årets bedste tur bliver 222 kr. - og du kan tilmelde dig lige her og du betaler med det samme - Se det er den nye hjemmeside.

Junior og Trop holder i år verdens bedste juletur sammen - Der bliver aktiviteter for de to grene hver for sig, og der bliver aktiviteter vi laver hver for sig (f.eks. spisning af julemad, lejr"bål" og juleknasproduktion).

Vi skal Skrænten, Gultenborgvej 40 A, Gistrup (Drej af til højre mod Poulstrup SØ kort efter Visse).
Husk når I kommer kørende ind ad sidevejen til 40 A - at holde til venstre hver gang vejen drejer, så I ikke havner inde ved den "ikke-så-glade" nabo.

 - Parker nede ved boldbanen og gå op af stien til hytten. - Pak varmt tøj, for vi skal være meget ude.

Husk lagener til sengene og nattøj, for hytten er nemlig altid kold om vinteren. Hjemmesko er et hit i på et koldt gulv. 

Især Troppen skal huske varmt nattøj og frostsikker soveposer (og evt. fleecetæppe/lagenpose), for de skal overnatte i bivuak... 
Husk masser af pandelygter og batterier... 

Vi mødes ved hytten fredag kl. 19:19  (Du har spist hjemmefra) - og vi slutter efter vi har gjort hytten rent  - søndag kl. 11:11 

Alle skal medbringe en gave til 20 kr. til pakkespillet. Medbring IKKE slik eller kager. Vi sørger for masser af juleguf og knas.

Vel mødt - DU er tilmeldt, når du har betalt.