Nyheder

Sommerlejr INFO - Trop og Junior

SOMMERLEJR INFO - TROP OG JUNIOR

Dato: 
 Lør, 25.07.2015 09:10 - Lør, 01.08.2015 11:00

Hej spejdere og forældre... Så er vi klar med rejseoplysninger til årets sommerlejr.

Vi mødes i reglementeret uniform lørdag den 25. juli kl. 9:10 på nordgående perron på Vestbyens togstation. (Der kan f.eks. parkeres overfor Kvickly)

Toget kører kl. 9:22 og misser du toget, må du selv finde ud af at komme til Vendelbojamboretten.

Adresssen - til evt. post - samt afhentning lørdag den 1/8 kl. 11 - er:

Hardeknud Spejderne

<Spejderens navn>  

Vendelbo Jamborette c/o Vendelbo Division

Elmevej 6, Mosbjerg

9870 Sindal

Hvis du er i tvivl om hvad du skal pakke, kan du på www.dds.dk kan du finde et forslag til pakkeliste. Vi gør hermed opmærksom at der altid er nogen, der glemmer viskestykker (mindst 3 til en uge) og spisegrej i en pose med hank. Husk at pakke i en rygsæk - uden løsdele slaskende udenpå. Gode vandresko/støvler (Vi har en lille heik midt på ugen) .

Husk madpakke til lørdag formiddag/frokost og drikkedunk med vand (og navn på) - Vi skal gå 2,5 km. fra Tolne station til lejren i Mosbjerg. Denne tur er med fuld oppakning, medmindre man har en medicinsk grund til ikke af gå med grejet. 

Sygesikring, medicin og skriftlig vejledning i dosering heraf afleveres i lynlåspose til en leder på perronen eller til en af de ledere, der deltager i togrejsen. Lommepenge - Ja, det må I godt. Hvis I ønsker vi opbevarer pengene i lejrbank, gør vi gerne det. Vi glæder os helt vildt. Det bliver en fantastisk lejr. I kan bruge ventetiden til at læse mere om lejren på www.vj2015.dk

Trops- og Junior ledelsen :)